Najbolja mesta za noćni provod u Beogradu

Mnogo je razloga koji utiču na to da baš srpska prestonica bude uvek među prvima kada je provod u pitanju, izlasci do zore, nastupi brojnih lokalnih i regionskih zvezda, te širom poznatih DJ-eva. Prijatan osećaj gde god da se nađete, opuštena atmosfera, bogata ponuda pića i hrane, a najpre ogroman broj omladine koja je predusretljiva za sve, najvažniji su delovi slagalice koju čini noćni provod prestonice. Naravno, tu su i brojni splavovi koji oduševljavaju svime onim šta poseduju, a među njima svakako ima i onih koji se nedvosmisleno izdvajaju. Danas pričamo samo o nekima koji su među najpopularnijim, ali i splavovima koje nikako ne treba zaobići.

Svetski provod na Konzulat Waterfront splavu

Kada je splav Konzulat Waterfront  u pitanju, onda morate znati da on donosi nešto sasvim novo, a to su provod i usluga prema svim svetskim principima i pravilima. Iako je jedan od najmlađih splavova u gradu, Konzulat je vrlo brzo dobio brojne obožavaoce, a ujedno postao i mesto gde najpopularniji bendovi i pevači nastupaju, ali i brojne poznate ličnosti izlaze kako bi se provele sa svojim prijateljima. Međutim, najvažnija jeste činjenica jednog posebnog koncepta provoda koji uključuje i noćni i dnevni provod, i klub i restoran, uz savršenu ugostiteljsku ponudu, uz najbolje koktele i izbor pića u gradu. Ne možemo a da ne spomenemo da se sve događa nad vodom, uz savršen pogled na ušće Save u Dunav, kao i Kalemegdan. Bez obzira na to da li želite da se zaputite u noćni provod, dnevnu žurku, opušteno piće i ručak sa prijateljima ili nedeljno odmaranje, Konzulat je jedan od prestoničkih splavova koji nudi sve to odjednom.

Splav Tag

Splav Tag je vrlo brzo po svom otvaranju postao mesto urbanih ljudi i urbanog provoda, baš onakvog kakav današnja omladina zahteva, bez mnogo ograničenja kada je muzika u pitanju i do ranih jutarnjih sati. Iako mu je radno vreme uglavnom do 4 iza ponoći, neretko atmosfera učini da se sa splava vraćate u vreme koje je odlično za doručak.
Kada je muzika u pitanju, ponuda splava Tag je među najraznovrsnijima. Hosue, R’n’B, hitovi 90-ih, ali i hitovi aktuelne domaće scene, sve je moguće čuti i u svemu uživati, ali ne svake večeri. Jer je svako veče određeno i isplanirano za određeni zvuk, pa tako uvek možete isplanirati najsavršeniji provod uz muziku koju najviše volite i najbolje osećate. Savršen dizajn splava, muzika koju želite, kokteli, prelepi ljudi, sve je to ono što čini da doživite sasvim nezaboravne večeri, ali i jutra na ovom splavu. Ali, Tag nije omiljen isključivo zbog toga, već i zbog činjenice da ga tokom dana možete posetiti, na njemu odmarati, raditi, družiti se, tako da je dostupan skoro 24/7 i odgovara bilo kom vašem zahtevu i potrebama.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *