Najkvalitetniji online kurs knjigovodstva u Srbiji

Potreban vam je kurs knjigovodstva koji vas osposobljava da stečeno teorijsko znanje primenite u praksi? Želite da uz sebe imate tim stručnih mentora, koji će vas voditi kroz proces učenja i na koje možete da se oslonite u svakom trenutku? KGB online kurs knjigovodstva je pravi izbor za vas. Ovaj edukativni program osmišljen je sa ciljem da vas osposobi za samostalan rad u oblasti knjigovodstva, a da vam pritom tokom procesa učenja uštedi dragoceno vreme. 

Savremeni trenutak i ubrzan način života doveli su do toga da vrlo malo preostalog slobodnog vremena moramo trošiti racionalno. Sve je više prostora, načina i potrebe za usavršavanjem, a sve manje vremena koje nam svakodnevne obaveze ostavljaju. Tim iskusnih stručnjaka zaposlenih u KGB akademiji je to prepoznao i u skladu sa tim napravio intenzivni, kvalitetni online kurs knjigovodstva. U nastavku saznajte kako on funkcioniše i šta je to što ga izdvaja od drugih.

 

Informacije o online kursu knjigovodstva KGB akademije

Online obuka se vrši kroz 4 faze:

 • Nastavna faza – proces samostalnog rada koji se zasniva na učenju kroz video predavanja i pdf materijal koji ih prati. Drugi korak podrazumeva praktični deo. On se zasniva na objašnjavanju praktičnog rada kroz zadatu knjigovodstvenu ispravu. Sve ovo upotpunjava se trećim korakom, koji podrazumeva zadatke za samostalan rad. 
 • Provera znanja – obavlja se sedam do deset dana nakon završetka nastave. Ispit se polaže ručno, a prati ga mentor putem Skype, Zooma ili TeamViewer-a.
 • Nakon uspešnog polaganja kandidat dobija digitalni ili štampani sertifikat, koji potvrđuje uspešno ovladavanje oblašću knjigovodstva. 
 • Edukativna praksa – neograničena praksa koju izvršavate u partnerskim kompanijama akademije. Traje sve do trenutka u kome sami procenite da ste stekli dovoljno znanja i iskustva iz oblasti knjigovodstva.

Kurs traje 5 nedelja i pokriva 35 tema, koje su organizovane u 10 nastavnih blokova. 

Cena kursa: 23.900 dinara 

Početak – obuka počinje sa radom onda kada se popune kapaciteti. 

Verujemo da su ove korisne informacije pokazale ozbiljnost i kvalitet online kursa KGB akademije. Da bismo to dodatno potvrdili, iznećemo još neke od njegovih prednosti. 

 

Zbog čega je kurs KGB akademije najbolji izbor za vas?

Po čemu se to ovaj kurs razlikuje od drugih i šta je to što njega čini najboljim: 

 • Ovaj online program napravljen je po uzoru na najkvalitetnija rešenja za učenje na daljinu u Evropi.
 • Njegov plan napravljen je na osnovu izuzetno bogatog i uspešnog iskustva koje je akademija stekla kroz edukaciju knjigovodstvenih kadrova u Srbiji.
 • Kurs je osmišljen od strane najrenomiranijih stručnjaka iz oblasti knjigovodstva, koji poseduju iskustvo u podučavanju i mentorstvu.
 • Online način rada omogućava vam da proces u potpunosti prilagodite svojim obavezama, dok su vam potrebni materijali za učenje dostpuni u svakom trenutku.
 • Proces učenja je propraćen stalnom podrškom mentora. Ukoliko se u procesu savladavanja gradiva pojavi bilo kakva nedoumica, u svakom trenutku se možete obratiti svojim mentorima, koji će putem Skype-a ili TeamViewera-a rešiti sve nastale teškoće.
 • Mogućnost pohađanja probnog online kursa knjigovodstva. Za sve one koji su sumnjičavi kada je u pitanju ovakav način rada KGB akademija je pripremila probni kurs, koji će im pomoći da uvide nivo stručnosti i kvaliteta ovakvog oblika učenja. 
 • Obezbeđena praksa nakon odslušanog i uspešno završenog kursa. Jedna od vrlo važnih, a u našem sistemu školstva retkih prednosti kurseva KGB akademije jeste insistiranje na praktičnoj primeni stečenog teorijskog znanja. Kada završite svoju obuku, čeka vas praksa koju ćete obavljati kod partnerskih kompanija akademije. Tu ćete zaokružiti svoje znanje i naučiti kako da u potpunosti samostalno upotrebljavate naučene veštine. 

 

Sve ove pogodnosti siguran su dokaz da je ulaganje vremena i novca u online kurs knjigovodstva KGB akademije isplativo i korisno. Odmah po završetku kursa uspećete da uloženo povratite, sebi obezbedite bolje poslovne pozicije i steknete samopouzdanje u radu iz obasti knjigovodstva.

Zato ne čekajte! Rezervišite svoje mesto već danas i postanite deo velikog broja zadovoljnih polaznika, koji najtoplije preporučuju saradnju sa KGB akademijom. Uložite kvalitetno i to će vam se stostruko isplatiti.  

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *