Nakit koji čini ženu još lepšom i ženstvenijom

Šta je zajedničko većini crnih elegantnih haljina, odelima, kombinezonima ili venčanicama? Nakit. Za neke od ovih odevnih kombinacija ćete birati krupniju ogrlicu, za drugu upadljive minđuše, a za neku narednu možda nećete želeti da stavite od nakita ništa sem burme. Biranje komada nakita se zasniva na umerenosti. Tako svaki detalj aksesoara dolazi do izražaja i priča priču na sebi svojstven način.

Da li je skup nakit, najlepši nakit?

Večina vas se ne bi složila sa ovim. Elem, u bezbroj radnji u kojima se prodaje bižuterija ćete naći autentične i lepe komade. Nije li u tome i čar? Opet, nakit koji je izrađen od kvalitetnijih materijala će duže da traje. Zbog toga, probajte da manje skup i kvalitetan nakit pripazite i ne nosite svakodnevno. Tako ćete moći u njemu da uživate duže vremena.

Nakit koji nikada ne izlaze iz mode

Da li se slažete da postoje određeni komadi nakita koji ste nasledili od mame, a ona od njene mame, itd. i koji će uvek biti u trendu. Tako, recimo, satovi. Bilo da su u pitanju satovi sa metalnom ili kožnom narukvicom, većim ili manjim časovnikom – nije bitno. Možete ga uklopiti uz različite modne stilove i kombinovati sa ostalim modnim aksesoarima koje imate.

Takođe, sveden i lep verenički prsten je uvek u modi. Od davnina je krasio ruku žene koja je isprošena. Simboliše obećanost žene muškarcu. Simboliše ljubav. Što jednostavniji, verenički prsten je lepši.

Tu je i venčani prsten koji će, veruje se, zauvek biti trendi prsten i biti prsten sa najvažnijom ulogom. Da simbolizuje večnu ljubav dvoje ljudi koji su se zakleli jedno drugom na ljubav. Zar to nije divno? Ipak, ne mora ni svaka burma da bude ista. Može se birati da li će burma biti klasičnog, okruglog oblika ili slova „D“ i pomalo ovalnog. Takođe, za njih danas možete da birate da li želite da budu izrađeni od belog ili žutog zlata, srebra, platine…Kao i da li želite da izgravirate prsten koji će krasiti domali prst vaše ruke. Baš zbog simbolike burme, ona i treba da bude baš po vašem ukusu odrađena. Zbog svega toga, venčano prstenje nikada ne izlazi iz mode.

Biseri – bilo ogrlice, minđuše ili narukvice, uvek su među dražim komadima nakita svake žene. Oni su simbol elegancije i prefinjenosti, ali i vernosti i nevinosti. Svaka žena ih može lako uklopiti u svoju odevnu kombinaciju. Pritom, i najednostavniju crnu haljinu će učiniti elegantnom i divnom. Jednostavno, biseri čuda čine.

Šta čini nakit posebnim?

  • Pre svega tradicija jer kažu da što je nakit stariji, on je vredniji. Zato je to nešto što se nasleđuje i prenosi sa generacije na generaciju.
  • Vredan je, zbog čega se oduvek čuva kao „zmija noge“. Takođe, nakit je nešto čijom prodajom se može dosta zaraditi.
  • Simbolika je ono što komade nakita koje nosimo posebno karakteriše. Pogotovu kada su u pitanju komadi dobijeni na poklon od drage osobe.
  • Lepota je svakako nešto što je jedna od moći nakita. Bilo da je skup ili jeftin, ukoliko ga nosite sa stilom i ponosno. Tako će njegova lepota upotpuniti vaš stajling i generalno biti glavni „krivac“ za vaš lep izgled.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *