Nezaboravan provod i prenoćište u Beogradu

Često je glavni grad Srbije na mapi turista iz svih krajeva sveta. Neko svrati slučajno, a sve je više onih koji dolaze da se dobro provedu, zabave i uživaju u našem glavnom gradu. Stranci tvrde da se duh Beograda odmah oseti u vazduhu i da ih omami, pa se zato uvek rado vraćaju. A vraćaju se svi. I mlađi i stariji, jer što bi jedan naš poznati pisac rekao Beograd zapravo nije grad, on je način života.

I zaista jeste.

Prvo što privuče strance jeste gostoprimstvo domaćina. Volimo mi Srbi da se družimo, rado dočekujemo goste, a nikada ih ne ispraćamo praznih ruku. Uvek postoji neki povod za slavlje, dobro smo raspoloženi čak i kada nije sve po planu, jer treba se veseliti i uživati u svakom trenutku.

To najbolje potvrđuju gosti iz regiona koji dolaze na vikend u Beograd u potrazi za dobrim provodom. Ima i onih koji dolaze samo da proslave momačko i devojačko veče, a bude i turista koji traže prenoćište u Beogradu na dva, a ostanu deset dana. Apartmani Beograd za svakog imaju po nešto, a cene su za svačiji džep, zato turisti ne moraju u Beogradu brinuti za smeštaj, uvek će ga lako naći.

Slovenci rado posećuju srpsku prestonicu. Dobra zabava i uvek lud provod sinonim su za naš glavni grad, pa se često Beograd nalazi i na turističkoj mapi mnogih mladih Evropljana koji su u potrazi za nezaboravnim provodom. Takođe, mnogi stranci tvrde da su cene veoma pristupačne i da zbog toga ne čudi što se boravak produži i po nekoliko dana. A kako i ne bi?

Uvek su dostupne stan na dan varijante za izdavanje, bilo da su u pitanju sobe ili apartmani. Beograd nudi veliki broj hotela, apartmana, hostela svojim gostima, tako da je ponuda prilagođena svačijem džepu, ali i ukusu.

Lepe žene, dobar provod i još ponešto…

Šta strance prvo privlači da dođu u Srbiju? Jedni tvrde da je u pitanju kulturno i istorijsko nasleđe, drugi kažu da je reč o dobroj hrani, piću i uvek odličnoj zabavi, a ima i onih koji smatraju Beograd odličnim mestom za sticanje novih znanja i veština. I svi su u pravu.

Beograd nudi za svakog ponešto. Od sadržaja za decu do odličnih mesta za malo strarije generacije. Ne postoji period godine u kojem nećete uživati u ulicama našeg glavnog grada. Još ukoliko iznajmite smeštaj u blizini dela grada koji vam je najintersantniji onda neće biti problema. Naime, sve je to moguće jer su na svakoj lokaciji dostupni luksuzni apartmani. Beograd, osim luksuznih hotela ima u ponudi i smeštaj na dan, a osim luksuzih apartmana, mogu se pronaći i stanovi koji su pristupačniji svima.

Beograd nikada ne spava. Provod i dobra zabava neće izostati ni u toku radne nedelje, a tek vikendom. Ljubitelji dobre narodne muzike uvek mogu da uživaju u Skadrliji, elektronski zvuci se čuju u popularnim klubovima, a rok svirke su u brojnim pabovima. Raznovrsna je ponuda, samo je važno dobro društvo i zabava neće izostati. A nemojte brinuti gde ćete prespavati. Ako ništa, uvek možete rezervisati već pomenuti i veoma popularni smeštaj na dan. Luksuzniji apartmani u Beogradu su većinom dostupni.

A i da nemate društvo, uvek se nađe neko sa kim možete da porazgovarate, popijete koju čašicu srpske prepečenice ili nazdravite dobrim vinom. Poznati smo mi Srbi kao dobar i gostoljubiv narod, tako da ćete se sigurno odlično zabaviti.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *