Originalni dodaci poklonu za dan zaljubljenih koji će zasmejati vašu dragu osobu

Pre kupovine bilo kakvog poklona kada je Dan zaljubljenih u pitanju, trebalo bi da obratite pažnju na to da uz taj dar poklonite voljenoj osobi nešto što je samo karakteristično za vaš ljubavni odnos. Na taj način i najtipičniji poklon će drugačije izgledati i imaće u svakom smislu veću vrednost u očima vama drage osobe. Uvek je važno i da vašim poklonom, odnosno vašom originalnošću iznenadite nju ili njega, ali i da ih u isto vreme vašim poklonom za Dan zaljubljenih i zasmejete. Mi vam zato predlažemo nekoliko poklona za Dan zaljubljenih ili bar dodataka poklonu, koji su pre svega originalni, ali koji ostavljaju prostor za vaš lični pečat.

POKLON ZA NJEGA – „knjiga“ sa tematikom „Situacije u kojima sam bila u pravu“

Poznato je da su žene uglavnom uvek u pravu, a i čak kada nisu, mnogim muškarcima je mnogo lakše da ipak prizanju da su njihove partnerke u pravu kako ne bi nastavljali prepirku u nedogled. Verovatno ste kao i svi ljubavni parovi u prošlosti imali određene vrste nesuglasica, manjih i većih svađa. Ako ste sve to prevazišli, znači da je vaša ljubav posebna. Dan zaljubljenih može biti savršena prilika da se prisetite svih stvari koje ste proživeli zajedno, ali i da se prisetite kako ste uvek za sve probleme nalazili rešenja. Zato uz poklon za Dan zaljubljenih, priložite vašem dragom i ovu „knjigu“. Probajte da se setite svih tih nekih zabavnih situacija, koje će sa ove vremenske razdaljine delovati smešno vašem partneru, ali i vama.

poklon za dan zaljubljenih

Volite da pevate? Snimite video

Ovaj poklon za Dan zaljubljenih će biti mnogo više zanimljiviji ukoliko baš i ne znate da pevate, ali to veoma volite. Snimite vašem partneru ili partnerki video u kojem pevate, igrate, veselite se uz vaše ili njegove/njene omiljene pesme. Možete pozajmiti i gitaru od nekog i tako upotpuniti vaš video. Ukoliko niste profesionalac, a na snimku se trudite da delujete baš kao što to rade profesionalci, to će jako zabaviti vašu voljenu osobu i biće sigurno poklon za Dan zaljubljenih, koji će dugo pamtiti.

Napravite listu zabavnih stvari koje biste uradili za nju/njega

Uz poklon za Dan zaljubljenih priložiti vašem dečku ili devojci listu stvari koje biste uradili za njih. Ovde je cilj da izbegnete romantične poruke, ovde je cilj da zasmejete vašeg partnera ili partnerku. Recite joj, na primer, da biste nekada čak i spremili kolače za nju, čak i ako nikada ništa do sada niste spremali i niste vešti u kuhinji. Recite mu, na primer, da biste se zbog njega ofarbali u neku drugu boju, čak i ako vam ne bi pristajala tako lepo. Ova lista stvari uz poklon za Dan zaljubljenih će biti nešto što će vaš partner/partnerka uvek čuvati i čemu će uvek nasmejati kada pročita.

Naravno, od vas se očekuje da budete mnogo originalniji i kreativniji, jer ipak samo vi znate šta je to što bi usrećilo vašu dragu osobu.

Za one romantične – pošaljite pismo uz buket omiljenog cveća

Ako to već do sada niste uradili onda je Dan zaljubljenih idealna prilika za to. Ovakav potez će vrlo iznenaditi vašu voljenu osobu. Pitate se – šta treba da bude sadržaj tog pisma? To bi možda ipak trebalo da ostane vaša stvar i vaš izbor. Vi znate šta vaša druga polovina želi da čuje i šta će joj ulepšati dan. Ono što može učiniti vaše pismo originalnim i zasmejati voljenu osobu može biti način na koje je napisano. Zašto sadržaj i stil pisma ne bi ličio na ono vreme kada su pisma i bila zaista aktuelna i bila jedini način komunikacije? Takav stil pisma sa pažljivo odabranim porukama, ujedno će zasmejati, ali i oduševiti vašeg izabranika/izabranicu.

Naravno, uz pismo idealna kombinacija je i buket cveća koji ćete izabrati u vašoj cvećari.

Vaučer za negu tela – poklon sa kojim ne možete pogrešiti

Na kraju ćemo vam dati predlog kako da u isto vreme budete i praktični, ali i originalni.

Danas možemo naći veliku ponudu vaučera koje nude kozmetički saloni. Iskoristite to i uplatite tretman vašoj dragoj osobi. Znamo koliko je nega tela važna i bitna, pa je tako sigurno da sa ovim poklonom ne možete pogrešiti. Isto tako je i vaučer koji nude frizerski saloni sjajna ideja.

Naravno, posle tretmana u nekom od salona, odlazak na romantičnu večeru je prava stvar i najbolji način da se proslavi Dan zaljubljenih.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *