RENOVIRATE KUĆU ILI STAN: KRENITE OD DNEVNE SOBE

Posle mnogo godina života u prostoru koji je vaš dom i nakon dosta vremena razmišljanja odlučili ste da je vreme da izvršite promene koje će u njega uneti novu energiju i svežinu, ali niste sigurni odakle da počnete. Zašto ne početi od centralnog mesta zbivanja u vašoj kući, od tačke sastanka cele porodice, od vašeg dnevnog boravka? To je mesto na kojem provodite najviše vremena kada ste kod kuće, mesto koje jednako služi i za odmor i za zabavu, mesto gde se družite sa prijateljima i mesto gde se informišete uz televizijske sadržaje. 

Ambijent koji inspiriše

Bez obzira na veličnu prostora koji zauzima dnevni boravak u vašem stanu ili kući potrebno je da on odiše jednom posebnom energijom jer je to mesto gde svakako svi članovi porodice provedu najveći deo vremena kada su kod kuće. Zato, bilo da se radi o manjem ili većem prostoru, naša prva preporuka kod renoviranja jeste da se oslobodite svih suvišnih stvari. Neki veruju da se tako oslobađamo i ,,stare” energije i dajemo mogućnost da nova uđe u taj prostor. Preporuka je da koristite nameštaj koji odgovara vašem prostoru u smislu veličine, oblika i boje, te da ovaj prostor ne pretrpavate. Ali opet sa druge strane, da mu date svoj pečat. Posebno mislimo na detalje poput umetničkih slika, ukrasnih vazi ili cveća, svećnjaka ili nešto tome slično što će uneti posebnu notu jedinstvenosti i autentičnosti u vaš prostor. Neka ti sitni detalji budu vaši podsetnici sa nekog putovanja, pokloni od dragih osoba ili vredna umetička dela koji su neiscrpan izvor inspitracije. Ali dobro birajte i one krupnije stvari koje će zauzeti centralno mesto poput kožne ugaone garniture. 

Kožne ugaone garniture – udobnost i modernost

Ukoliko vaš prostor u dnevnoj sobi to dozvoljava, najbolja investicija koju možete da napravite i idealno rešenje za centralno mesto vaše dnevne sobe su kožne ugaone garniture. Šta će bolje od kožne ugaone garniture biti odraz luksuza i glamura vaše dnevne sobe? Pored svakodnevne udobnosti kako u samom pogledu tako i u onom osećaju koji ćete imate kada na njemu sedite ili ležite, one će biti prva tema komentarisanja vaših gostiju koji će biti oduševljeni. Dizajnerske kožne ugaone garniture su prefinjenog dizajna, imaju dozu elegantnosti i obično su dostupne u širokoj paleti boja i propratnih materijala. Složićete se da je u slučaju renoviranja stana, odnosno dnevne sobe, ovaj komad nameštaja nešto što će svi prvo primetiti, zato birajte pametno i kvalitetno. Mnoge prodavnice nameštaja nude mogućnost manjih korekcija kožne ugaone garniture u skladu sa vašim potrebama i ukusima. Sa izborom kožne ugaone garniture za vaš dom, koje su nešto skuplje u odnosu na ostale, njihovom kupovinom za vaš dom vi ćete dugoročno investirati u kvalitetan komad nameštaja koji ne planirajte posle toga da menjate duži vremenski period. 

Okupljanja za pamćenje

Saglasićete se sa nama da su ova mesta možda najviše posebna upravo po tome što su mesto susreta svih lepih vesti i porodičnih slavlja. Mesto na kojem nazdravljamo za bolje sutra i za zdravlje. Mesto na kojem nazdravljamo životu, porodici i sreći. Mesto na kojem se uz šale prijatelja smejemo do ranih jutarnjih sati. Mesto na kojem volimo da fotografijom zabeležimo sve te male i lepe trenutke. Mesto za pamćenje koje možete oplemeniti upravo nekom od tih porodičnih fotografija kako biste mogli da uživate u tim trenucima iznova, čak i kada se sami odmarate u ovom prostoru. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *