Saznajte koje hranilice za bebe najmlađi najviše vole

Bilo da ste novopečena tetka ili strina, baka koja je jedva dočekala svoje unuče ili pak mama koja nežno bira svaki detalj bebinog nameštaja, ako birate poklon, znajte da hranilice za bebe spadaju u one artikle čiji je izbor veliki, a u isto vreme i kojem se bebe baš raduju.

To je zato što bebironci sa pet odnosno šest meseci starosti već uveliko znaju da se raduju lepim stvarima, da osmesima i plačem razgovaraju sa odraslima, da se bune i pokažu dopadanje. I oni poznaju naše raspoloženje, navike, a i mi njihove te druženje za stolom zna da bude uživanje za celu porodicu.

Hranilice boosteri, novi model koji svi vole

Možda volite da putujete, a ne bi ste baš da pri svakom putovanju menjate bebine navike te vam treba rešenje “za poneti”. Možda imate mali prostor te vam svaki dodatni nameštaj stvara gužvu. Za vas je idealno rešenje hranilica booster. Ima ih u različitim bojama, cena je pristupačna, a ono što sve najviše raduje što za nju ne treba izdvojiti neki poseban prostor već se fiksira na postojeću trpezarijksu stolicu.

 

Jednopoložajne hranilice za bebe sa likom mede, zeke ili neke druge životinje

Novije hranilice uglavnom imaju točkiće te ih lako možete prebacivati iz jedne u drugu prostoriju. Ipak ono na čemu treba insistirati je, bar kad beba malo poraste, da dete ima jedan prostor u kome će obedovati. Na ovaj način, od malih nogu se stvaraju dobre navike, hrana se ne razbacuje po stanu, a dete se uvodi u red te je kasnije lakše vaspitanje. Da deci ne bi nešto drugo odvraćalo pažnju najbolje je da svaki obrok bude u miru i tišini, bez mobilnih telefona i televizora. Koliko god se, u početku činilo lakšim, kasnije bi takav ritam stvarao problem kod svakog obroka te animaciju pokušajte da izbegnete.

 

Višepoložajne hranilice za bebironce koji vreme vole da provode u kuhinji

Dok se krčka ručak za celu porodicu, a beba nije orna da se sama igra, višepoložajna hranilica može biti spas. Iako bebi nije vreme za obrok, sedenje u ovakvoj stolici dok mama priprema hranu može da bude od velike pomoći. Savet je da, osim nekog voća I povrća kojim beba može da češka zubiće, ne stavljate igračke jer hranilica nije mesto za igru. Na ovaj način će bebac biti mami na oku, a u slučaju da zaspi, ona će lako, bez izvlačenja bebe iz hranilice, spustiti je u položaj dremanja te će bebi odmor biti ugodan.
Višepoložajne Hranice imaju uglavnom i duple tacne te je I ovde prednsot da ih lako zamenite da svaki obrok bude serviran na čistoj podlozi.

 

Hranilica i stočić za igru, idealna za praktične mame

Retko koji proizvod za bebe može da se koristi dugo. Obično su vezani za jedan period odrastanja, pogotovo kada je nameštaj u pitanju. Međutim, 2 u 1 hranilica za bebe i stočić za igru mogu da traju do polaska deteta u školu, a i duže. Jednostavna za upotrebu, ova hranilica u dva koraka postaje i mesto za igru. Stočić je dobar za bojenje, modelovanje, crtanje I druge slične aktivnosti. Veoma popularna hranilica će se dopasti svakom detetu, te je odličan izbor za svaku sobu.

Koji god model hranilice da izaberete, nećete pogrešiti. Svaka je lepa i praktična na svoj način. Ujedno, u svakoj od njih će beba i uživati jer je to njeno mesto za porodične obroke. Vaše je samo da odaberete boje i aplikacije koje vam nekako baš, baš priliče bebi kojoj kupujete.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *