Seksualne fantazije – avanture i zabranjena mesta

Istina je da ponavljanje jednog te istog rezultira dosadom, i kada je u pitanju veza dvoje ljudi, nema ništa pogubnije od seksualne rutine. Isti krevet, isti pokreti, iste poze, isti uzdasi… Koliko god se trudili da odnos održite svežim, unoseći neke novine, sam ambijent može biti taj koji vremenom guši seksualne fantazije. 

Promena mesta, a većina to dobro zna kroz iskustva sa odmora, ili tokom vikenda, donose neku novu energiju, iako je u pitanju isti partner. Parovi koji su duže zajedno vrlo brzo isprobaju sve prostorije u sopstvenom stanu, a kako su seksualne fantazije nešto što se ne može kontrolisati, verovatno je većina maštala o i o seksu u hodniku, u dnevnoj sobi tuđeg stana, ili na nekom drugom javnom mestu. 

Tuđi stan, sigurno nećete koristiti ako se držite monogamije i korektonog odnosa prema prijateljima, ali hodnik zgrade, ili usamljena klupa na šetalištu i dalje deluju primamljivo, zar ne..

Ako se ne usudimo biti avanturista

Za one koji čeznu za promenom, ali po prirodi nisu avanturisti, može da pomogne i seks šop. Online ili šetnja do seks šopa sa pratnerom, ili sa samim sobom sa nemerom da se iznenadi partner može da bude sasvim dovoljno. 

Ako ništa drugo, jedan, ili par komada vibratora sa različitim funkcijama i veličinama… Za početak, za one koji prvi put koriste vibratore biće osvežavajuće istraživanje: sopstvenog tela i reakcija, partnerovih tela i novih reakcija, a da ne govorimo o mogućnosti međusobnog zadovoljavanja sa dva vibratora. 

Seks šopovi imaju sasvim dovoljno i igračaka i eksponata sa kojim možete osvežiti  vezu, a da ne izlazite iz svog prostora. Buđenje seksualne požude zavisi od toga koliko ste spremni da priredite partneru iznenađenja, a u seks šopu imate zaista veliki izbor.

Na otvorenom se lakše diše

Da, ako su u pitanu zdravstveni problemi, dok je kod seksa situacija nešto drugačija. Javni prevoz, haustor, ravan krov zgrade, napušteno dvorište, park ili slepa uličica u industrijskom delu grada, sve to može da zvuči fantastično u željama, ali ne zaboravite kamere. 

Bez obzira koliko bili skloni ili koliko bila jaka želja za seksom na ovakvim mestima, živimo u vreme kada je gotovo svaka javna površina pokrivena kamerom, a to znači i mogućnost da snimak vašeg uživanja osvane na društvenim mrežama sa velikim brojem pregleda i komentarima koji vam mogu uništiti vezu. No, to ne znači da zbog toga treba da se odreknemo želja.

Na svim tim mestima, uz odgovarajuću dozu diskrecije možete koristiti vibrator! Zašto da ne? Dovoljno je diskretan da ne privučete pažnju, a ostavlja taman toliko prostora u svesti koji možete ispuniti adrenalinom koji inače i tražite ako želite seks na otvorenom. 

Niko vas neće dirati ako ste u zagrljaju sa svojim partnerom, ma gde da ste, a malo mašte i kreativnosti u pozama, uz diskretnu seksi igračku garantuje eksploziju požude.

Što je sigurno, sigurno je, ali uz mere opreza

Spavaću sobu možete ostaviti za zimske, ili druge nepovoljne uslove, kada je seks na toplom, uz maštu i igračke iz seks šopa zadovoljavajuća, ali ipak uzbudljiva varijanta.

Izleti u prirodu, poseta rođacima u selu sa izgovorom da biste rado u istraživačku šetnju, ili sopstveni autmobil čiju haubu možete iskoristiti na nekom skrivenom mestu daleko od glavnog puta… 

Mogućnosti je mnogo, sigurnost po vašu intimu daleko veća, a za uzbuđenje se sami pobrinite. Ako, uz promenu sredine, unesete i dozu svežine, recimo sa isprobavanjem novih poza, ili korišćenjem neke od igračaka iz seks šopa, sa sigurnošću možete reći da se uvek osećate kao prvi, ili onaj najbolji put…

Kod rođaka, ili prijatelja na selu možete poneti par vibratora koje uvek možete da “prošvercujete” u šetnju bez radoznalih pitanja, i usput, da priuštite jedno drugom novo uživanje, u livadi, u šumi, pored potoka…

I videćete, isti ti vibratori koji koristite u svojoj sobi, na nekom proplanku, uz ambijentalne zvuke, mogu da budu uzbudljiviji nego što je vaša najsnažnije seksualna fantazija.

P.S. Ne zaboravite na insekte, ili slučajnog prolaznika.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *