Sitnice koje će oplemeniti vašu kuhinju

U jednom momentu nam svima dođe da nešto želimo da promenimo. Na red nakon menjanja frizure i razmeštaja u dnevnoj sobi, kao i nakon kupovine nove posteljine i jastuka, dolazi na red i kuhinja.

Šta tu promeniti, kada sve imamo, sve je nekako praktično i što bismo menjali? Pa da biste se lepše osećali, a i verovatno ima nekih dotrajalih stvari koje dugo vremena koristite i verovano postoje i one sitnice koje su vam potrebne, ali kupovinu odlažete već mesecima. Zato, dobro se pripremite i razmislite šta vam je to prekopotrebno i to odmah nabavite, a mi vam predlažemo par stvarčica, koje će definitivno ulepšati vašu kuhinju, boravak i spremanje u noj.

Teglice sa začinima i semenkama

Ovo je definitivno jedna sitnica koja može da oplemeni izgled vaše kuhinje. Naime, male teglice su prilično jeftine, i možete ih naći na svakom koraku. U njih možete sipati razne semenke koje koristite u pripremi različitih vrsta jela. Tu se može nalaziti suncokret, susam, golica, chia seme, kinoa, lešnici, bademi i sve što vam padne na pamet. Biće pre svega vrlo praktično, jer nam se to seme obično nalazi po fiokama i obično se prosipa i kada čistimo pola fioke su te sitne narmirnice, isprosipane svuda i onda su kao takve spremne za bacanje. Ovako ćete sve iskoristiti, a i vaša kuhinja delovaće mnogo lepše.

Unikatan servis za ručavanje

Koliko imate rasparnih tanjira? I verovatno razmišljate – šta će mi novi sad nema potrebe za tim? Pa da, nema potrebe, ali je mnogo lepše kada vam dođu gosti, ali i kada pripremate hranu za svoje ukućane da im poslužite u tanjirima, koji su isti i neobični. I to i plitki i duboki. Odmah sto izgleda drugačije kada su takvi tanjiri u pitanju. Interesatno je da sada možete pronaći mnoge servise za ručavanje, koji su vrlo lepi i sofisticirani. Razmislite i o unikatnim servisima za ručavanja, jer će vas to definitivno izdvojiti od ostalih, ali će i vama biti lepo kada ih budete koristili. Sada su popularni servisi za ručavanje u jednoj boji na primer. To može biti crna boja, ili bejbi roze boja, zatim nebo plava i slično. Ovi servisi za ručavanje razbijaju svu monotoniju i kao takvi nekako daju i lepši ukus hrani, jer se bolje osećamo kada jednom iz njih.

Originalne i elegantne salvete

Uz unikatan servis za ručavanje idu i originalne elegatne salvete. Gledajte da uklopite boje, jer će tako vaš sto izgledati sasvim drugačije. Predlažemo da te salvete držite negde na vidljivoj površini i kada nije ručak. Pored ubrusa trebalo bi uvek pri ruci da imate i salvete. A ako su u nekoj jarkoj boji, onda će definitivno oplemeniti izgled vaše kuhinje.

Cediljka za sudove

Obično su to plastični delovi, koji se vrlo brzo nakupe vlage, pocrne i poprime neprijatan miris. Da li ste razmišljali o metalnom delu za ceđenje sudova. To su oni delovi koji mogu da se sklope kada nema sudova. Pored toga što su izuzetno praktični i što može mnogo sudova da stane i što ne mogu baš tako da pocrne vremenom kao plastika, oni su izuzetno moderan detalj, koji će učiniti da vaša kuhinja izgleda luksuzno.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *