Uzavrela atmosfera na beogradskim splavovima

Sada već bez pogovora ovo leto može sa razlogom  da se proglasi za „varljivo leto“  na koje nikako da se naviknemo zato što nas svakodnevno iznenađuju neočekivane vremenske prilike,  uskratilo nam je mogućnost da unapred planiramo i organizujemo druženja u prirodi, pošto ne znamo šta sutradan već može da nas sačeka.

Stariji su trpeljivi i lakše se navikavaju na promene, kakve god da su, međutim, mladi su željni provoda, druženja, odmora, pa za mnoge od njih i najekstremniji uslovi nisu prepreka. Doduše, mladost je prepoznatljiva i po tome da se vrlo lako reorganizuje, tako da su se ovog leta mnogi zamenili druženja u prirodi za noćne provode na splavovima, na njih definitivno ništa ne može da utiče i oni su uvek zagarantovano mesto vrhunske zabave.

Tropska atmosfera uz noćni život na splavu Lasta

Često nam se ovog leta činilo da je zbog padavina i nižih temperatura, nekarakterističnih za ovo doba, izostalo tropsko leto na koje smo navikli poslednjih godina. No vrela tropska atmosfera preselila se sa beogradskih ulica na poznate beogradske splavove, pa je, na primer, noćni život na splavu Lasta, bez obzira na vremenske prilike, ovog leta pravi sinonim uzavrele atmosfere i tropskog letnjeg provoda i mesto za one koji žele da iskuse pravi beogradski klabing.

Noćni život na splavu Lasta je u rukama najboljih menadžera koji predstavljaju ekipu koja stoji samo iza poznatih beogradskih splavova. Splav je podeljen na nivoe, pa takva organizacija prostora omogućava da  gosti biraju nivo i tako se grupišu sa prijateljima i poznanicima, što pruža mogućnost interakcije i komunikacije, a to je preduslov dobrog noćnog provoda.

Lasta je prepoznatljiva  po toj karakterističnoj energiji i ona, upravo, opija tom energijom. Iz ovog razloga je često izbor za proslave rođendana, momačke ili devojačke večeri, za okupljanja prijatelja koji će uživati u vreloj atmosferi provoda, a ipak moći da osete tu prijateljsku bliskost, zato što se neće gubiti u moru ljudi koja se tiska na velikim splavovima, već će imati provod samo za njih.

Među mladima su ovog leta omiljene  žurke na Port by community splavu

Mnogo je splavova u Beogradu koji pružaju uživanje u uzavreloj atmosferi noćnog života, međutim, među njima ima, naravno, onih koji su vrlo omiljeni među mladima, takav je Port by community splav. Na daleko su čuvene i poznate žurke na Port by community splavu,  prvenstveno po ekskluzivnoj klijenteli, tu u provod dolazi urbana gradska elita i najpoznatiji beogradski klaberi.

Sam splav je tako dizajniran da u potpunosti odgovara zahtevima ljubitelja najboljeg provoda. U okviru urbanog i stilizovanog enterijera splava, žurka se uz bendove sa visokim profesionalnim iskustvom dovodi do usijanja, a to je i cilj, da se žurke na Port by community splavu prepričavaju samo po tome da se atmosfera dovodi uvek do usijanja, a to je ono za čime mladi žude u noćnom provodu, ludilo i energija koja je sjajna i neponovljiva zbog koje se mladi i vraćaju provodu na ovom splavu kao nečemu što je neponovljivo, što se retko doživljava, o čemu se priča mnogo posle ludo provedene noći na ovom splavu.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *