Kako izabrati odgovarajući nakit?

Toliko narukvica, toliko prilika, a samo dva zgloba – šta raditi? Evo kako lakše da odlučite koje narukvice nositi i kada.

Od svih vrsta nakita koji mogu ulepšativaš izgled, zahvaljujući posebnim narukvicama možete posebno izraziti svoj stil. Ima li šta zabavnije od zveckavih narukvica ili jednog lepog lanca sa suptilnim dijamantom?

Zbog ogromnog broja modela, odabir prave narukvice nije nimalo lak. Lančići, narukvice, koža, drago kamenje, manžete i kultivisani biseri, pitanje je sada. Koje narukvice su prikladne za određenu priliku? Možete li mešati metale? A kako usaglasiti nakit i odeću?

Pri kupovini narukvica morate uzeti u obzir mnoge stvari, uključujući to kada ćete ih nositi, gde, sa kojom odećom i šta ćete raditi. Važno je da uz garderobu imate širok spektar narukvica, tako da ćete brzo biti spremni za bilo koju priliku.

Nakit za svaki dan

Ako imate tradicionalni kancelarijski posao ili želite da napredujete na karijernoj lestvici, važno vam je da izgledate uglađeno i stilizovano od ponedeljka do petka.

Bez obzira da li nosite suknju i štikle ili je poslovni kodeks nešto ležerniji, važno je ne samo da vaša odeća bude moderna i klasična, već i da aksesoari izgledaju tako. Za konzervativniji poslovni dres kod preporuka je minimalni nakit, možda jednu narukvicu ili tanki lanac sa dragim kamenom. Ako baš želite, kombinujte dve narukvice od istog metala na jednom zglobu, jer takav spoj može da izgleda lepo samo ako je nakit sveden. Ako je u vašoj kancelariji ležernije okruženje, jednostavna manžeta od plemenitog metala može biti stilski dodatak vašoj radnoj garderobi. Kada birate narukvice za posao, uzmite u obzir svoje svakodnevne aktivnosti, poput upotrebe tastature ili rada sa medicinskim instrumentima i birajte stilove koji vam neće smetati.

Izaberi odgovarajući nakit za izlazak!

Pri odabiru nakita za izlazak treba imati na umu samo nekoliko stvari. Kada želite da stavite gomilu narukvica, menjajte oblike i težine narukvica, ali zadržite metalnu boju kao objedinjujuću temu. Previše raznolikosti može samo izgledati neuredno. Ako jednostavno trčite okolo obavljajući neke zadatke, narukvice zaista mogu doprineti ležernom izgledu za vikend. Nema razloga da dosadni poslovi zahtevaju dosadan izgled.

Narukvice za večernji izlazak

Vikend izlazak je sjajan povod da se spremite i da pokažete kako glamurozan nakit imate. To je prilika da kombinirajte stilove, metale i drago kamenje. Ako se spremate za plesni podijum, sigurni smo da zaista želite da zablistate. Dijamanti u modernijim postavkama, drago kamenje i fasetirani metali odlični su za večernji izlazak. Isprobajte dijamantsku narukvicu sa farmerkama i svilenom bluzom ili kolekciju šarm narukvica nagomilanih na jednom zglobu. Otkačene su i veoma praktične.

A za posebne prilike…

Posebno veče je divno vreme da se usredsredite na stilizovan i moderan izgled, pa se možete odlučiti za glamuroznu manžetnu sa velikim dragim kamenom u boji, gomilu narukvica na jednom zglobu ili niz bisera umotanih oko ruke. Starinski izgled je originalan način oblačenja, a filigranski, viktorijanski stilovi narukvica i polirani metali izgledaju sjajno sa luksuznim večernjim tkaninama poput svile, somota i satena.

Uz glamurozan i neobičan izgled, odabrano društvo, lep provod i zabava su zagarantovani!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *