GDE SVE MOŽETE KUPITI POVOLJNE, A TRENDI NAOČARE ZA SUNCE? 

Naočare za sunce doživele su svoju ultra popularnost. One više nisu potreba i zaštita kao takva, već su postale jedan pravi modni trend i aksesoar, koji vrlo rado nosimo ne zato što je sunce napolju, već zato što nam se savršeno uklapaju uz naš stajling. I to je s jedne strane sjajno, a sa druge strane to i te kako utiče na naš budžet. Naime, za cenu jednih dobrih kvalitetnih naočara za sunce vi možete kupiti više naočara koje ne ispunjravjau uslov kvaliteta, ali uslov trenda da. Evo gde možete pronaći trendi naočare za sunce: 

INSTAGRAM STRANICE 

Toliko je mnogo instagram stranica koje sa bave prodajom fensi naočara za sunce i ostalih aksesoara. Verujte nam na reč da se sigurno nećete zaustaviti samo na jednom paru naočara. Da, malo je ovde trik sa tim zato što nećete znati kako vam stoje, međutim, nakon godina i godina isprobavanja naočara i nošenja, verovatno znate da pretpostavite koji vam oblik odgovara, a koji ne. Na kraju krajeva važno je da se vama sviđaju i da se vama sviđa kako vam stoje. Na brojnim instagram stranicma ima takvih naočara, u koje ćete se zaljubiti a prvi pogled, a sa mnogima od njih izgledaćte kao da ste upravo došli iz Holivuda. I obožavaćete njihove cene, to je sigurno. Naravno, uvek imajte u vidu da je i poštarina uračunata, tako da bi bilo dobro da ukoliko ste u mogućnosti izaberete par naočara za sunce i platite samo jednu poštarinu. 

ALIE EXPRESS 

Sajt koji je kralj svih sajtova kada je online kupovina u pitanju. Na Alie Express-u nema šta nema. Budite spremni da provedete sate i sate skrolujući, jer je ovaj sajt jedna rupa bez dna. Da ne govorimo da na ovom sajtu možete naći naočare za dva ili tri dolara. Takve naočare u Srbiji možete pronaći za 10, 20 ili više stotina evra, zavisi kako ih ko predstavi. Mnoge naočare su kopija poznatih brendova, ali mnoge su toliko kul da im nećete odoleti. Jedina caka sa ovim sajtom jeste što naočare mogu da vam kasne mnogo, pa na njih možete čekati i jedno dva do tri meseca. Zato savetujemo naručivanje na vreme. Možda ste ovog leta zakasnili, ali zapravo se nikada ne zna, jer neke porudžbine stižu jako brzo. Pokušajte, i onako će vas koštatiti minimalno novca, a za utrošeno vreme ne garantujemo. 

KNEZ MIHAILOVA ULICA 

Otkrićemo vam još jednu tajnu – Knez Mihailova ulica je raj za sve koji vole povoljne, trendi i naočare koje odmah mogu da imaju kod sebe. Dakle, nema čekanja, nema poštarine. Naočare za sunce u Knez Mihailovoj možete na tezgama pronaći i za 500 dinara. Na licu mesta možete da ih probate, vidite kako vam stoje i umesto jednog para, kupite bar nekoliko njih. 

ZA KVALITETNE NAOČARE – PROFESIONALNE RADNJE 

U svojoj kolekciji naočara za sunce morate imati i jedna stvarno kvalitetne. U jedne morate uložiti dobru sumu novca i njih čuvajte dobro. Njih treba da nosite većinu vremena i kada ste baš mnogo izloženi suncu. Na taj način zaštitićete vaš vid i neće vas nakon nošenja boleti glava. I ovih naočara ima u različitim oblicima i dezenima. Te naočara ćete svakako nositi godinama, ukoliko budete vodili računa o njima. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *