Višestruke prednosti angažovanja Rent a car agencije

Bilo da ste turista u nekom gradu ili planirate putovanje možete značajno uštediti ako druge vidove transporta zamenite Rent a car uslugom.

Uslovi svima dostupni

Rent a car ponuda nije rezervisana samo za one sa dubokim džepom. Odavno nije tako. Ljudi su prepoznali značajnije uštede, pa uz rast tražnje raste broj otvorenih Rent a car firmi. U Beogradu ih ima na stotine. Ponuda vozila i sam princip rada Rent a car agencija uveliko doprinosi ekspanziji ovog sektora kako u svetu tako i kod nas.

Ozbiljne agencije za iznajmljivanje vozila imaju svoje sajtove, kao prvi korak za upoznavanje sa uslovima i ponudom vozila. Rezervaciju obavite on-line, uplatite depozit i auto vas čeka na dogovorenom mestu. Mnogo je komfornije imati na raspolaganju odabrani auto nego pozivati taksi centre ili snalaziti se u gradskom prevozu.

Vozni park Rent a car agencije

A ponuda….ahhhh, svi sanjamo da provozamo neki vrhunski auto, zašto da ne,  nek to bude i BMW najnovije generacije. Ipak, ako ne želite da dnevni najam placate preko 50 eur (za taj vaš BMW i 100 eura) na početku odlučite za šta vam je potreban auto. Rent a car Beograd ima ogromnu ponudu vozila raznih kategorija za svačije potrebe.

Ako reč o gradskoj vožnji, mali potrošač malih dimenzija je idealan. Obično su četvorosedi, nisu preterano udobni, ali su odlični za gradske kraće relacije.

Standardni automobili su predviđeni za vožnju pet putnika, dimenzijama su veći, stabilniji i udobniji za duže putovanje. Imaćete više prostora u prtljažniku, a uz sitnu doplatu dobijate i korpu za prtljag koja se postavlja na krov – zgodno zar ne?

Prednosti Rent a car u odnosu na druge vid transporta?

Ne štedite samo novac, štedite i vreme i živce iznajmljivanjem automobila preko Rent a car agencije. Turista ste i ne snalazite se u našim gradovima – bez brige Rent a car Beograd nudi uz doplatu i sopstvenog vozača, jedina opcija vam je do sad bio taksi sa visokim cenama. Ne poznajte ulice, želite uživanje u razgledanju, a ne „čari“ saobraćajnih gužvi i ne želite da vi vozite. Iznajmljivanje vozila sa vozačem sve ovo rešava, a da pri tome imate vozilo 24 sata na raspolaganju.

Taksisti nisu jedinstveni sa cenama. Kako vožnja odmiče vi vidite sve veću cifru, a ne ostaje vam se bez vozila u sred grada pa na kraju platite visok račun. Cene se razlikuju i zbog gužvi ali i zbog izbora trase kojom vozi taksista, a to sve neće biti problem jer imate Rent a car agencije.

Gradski javni prevoz je samo za one koji dobro poznaju red vožnje. Nisu im problem guzve, nemare što ništa neće dobro videti tokom vožnje već će samo stići od tačke A na tačku B. Pri tome umorni od guranja i stajanja, pa neće biti prijatno provedeno vreme.

Ako idete na odmor čeka vas detaljna provera vozila, skupe popravke da auto izdrži dalek put. Vi vozite mali kompaktan auto, gde ćemo prtljag koji izgleda kao seoba,a ne sedmodnevni odmor? Iznajmljivanje automobila je pravo rešenje za vas, dobro ne mora baš onaj BMW, ali može neki drugi pouzdan auto koji će vam pružiti udobno putovanje sa stilom. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *