Za miran san vam ne trebaju pilule, nego sigurnosna vrata

Obzirom da su vremena kada smo ostavljali otključana vrata tokom noći davno iza nas, danas sve više porodica kupuje i ugrađuje sigurnosna vrata i alarme kako bi zaštitili svoje ukućane i imovinu od provalnika. Veoma je bitno ne štedeti novac i zaštititi ulazna vrata koliko god možete, jer prilikom pljačke provalnici često koriste ulazna vrata. Da bi izbegli dugoročne mesečne naknade za korišćenje alarmnog sistema u vašem domu preporučujemo instaliranje sigurnosnih vrata koja će sigurno štititi Vaš dom od provalnika.

feri-2-compressed

Postoje razne vrste sigunosnih vrata koje se razlikuju po kvalitetu, mogućnostima koje pružaju i cenama. Najbolja preporuka su svakako metalna vrata, pri čemu možete izabrati da ona imaju jedanu ili više mesta za zaključavanje i koja mogu biti različite debljine.

Prednosti sigurnosnih vrata

Postoje brojne prednosti ali je svakako najbitnija sigurnost koju pružaju. Gotovo ih je nemoguće probiti, odnosno potrebni su specijalni uređaji da bi mogla da se otvore.

Sigurnosna vrata odnosno materijali od kojih se proizvode su otporni na vatru, gde se ukoliko dođe do požara može sprečiti njegovo brzo širenje.

Veoma je bitno napomenuti njihovu sposobnost štednje električne energije. I leti i zimi vrata neće dozvoljavati prodor vazduha, toplog ili hladnog, tako da vazduh može strujiti slobodno kroz ostale prostorije Vašeg doma.Veoma su izdržljiva pri velikim pritiscima i lošim vremenskim uslovima, dok bi se npr. drvena vrata sigurno oštetila.

Ne morate brinuti  ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce, jer je donji deo okvira vrata tako postavljen da možete nesmetano i lako prolaziti.

Danas se posebno vodi računa, pored kvaliteta, da ona estetski budu uklopiva u brojne prostorije, jer se proizvode u različitim bojama i dezenima, doprinoseći boljem izgledu Vašeg doma i pritom povećavajući vrednost imovine. Savetujemo da pri odabiru vodite računa o dezenu jer će ona ulaz Vašeg doma krasiti dugo vremena.

Ako govorimo o ceni i kvalitetu sigurnosnih vrata ona zavise od materijala od kojih se prave, debljine i od tipova i broja ugrađenih brava. Pri kupovini sigurnosnih vrata obično je u cenu je uračunata isporuka, uradnja od strane stručnih lica kao i dobijanje garncije.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *