Doček Nove 2019. godine u beogradskim restoranima

Beograd je svima dobro poznat po bogatom noćnom životu. Živopisne žurke, nezaboravna iskustva i sećanja za ceo život su samo neke od asocijacija na njega. Ove zime u istom stilu, Beograd nudi bogatu ponudu restorana, kafana, splavova i klubova gde možete na lep i nezaboravan način da dočekate 2019. godinu.

S obzirom na to da dosta turista iz regiona i šire poseti naš glavni grad tokom zimskih praznika, savetujemo vam da na vreme rezervišete kako restoran, klub ili kafanu, tako i neki od apartmana, koji će vašem novogodišnjem putovanju, ukoliko ne živite u prestonici, dati posebnu čar.

Sa druge strane, ima i ljudi koji žive u Beogradu i odluče da doček provedu u svom gradu, a često iznajme neki hotel ili luksuzan stan na dan kako bi se 1. januara osetili posebno i svoj grad doživeli iz jedne sasvim nove perspektive.

Istraživali smo gde je najbolja ponuda za doček Nove godine, kakve su cene restorana, kakav je meni i uvideli da je to jako težak zadatak. Restorana ima nebrojano mnogo, tako da nećemo ni pokušati da ih sve ovde sa vama izanaliziramo.

Sve svečane sale i restorani u Beogradu koji organizuju venčanja, organizuju i doček Nove godine. Ukoliko ste zainteresovani da novogodišnju noć provedete u nekom od restorana u Beogradu, preporučujemo vam da izaberete neki sa dosta iskustva u organizaciji velikih događaja. Konobari i kuvari iz tih restorana se neće šokirati prilikom pogleda na punu salu i znaće šta sa njom da rade. Menadžeri će znati da procene koliko hrane i pića treba da poruče kako bi večera bila bogata od početka do kraja večeri, a ambijent i svečanost prostora biće na nestvarno visokom nivou.

Jasno je da se svakome od nas bar jednom, i to najverovatnije u studentskom dobu, desilo da mu 1h nakon ponoći konobari kažu da nema više piva, vina ili hrane, za ulaznicu od 15 eura. Za all inclusive doček nije realno očekivati više. Ali ukoliko želite da vaša novogodišnja noć prođe bez trzavica sa konobarima, sa dosta ukusne hrane i kvalitetnog vina, uz savršen bend i muziku koja sve to zna da podigne na jedan viši nivo, obratite pažnju na naše predloge.

Ovo je lista proverenih restorana u kojima ćete uživati u novogodišnjoj čaroliji.

 

  1. VILA JELENA

Ovaj restoran privlači posebnu pažnju zbog svog jedinstvenog ambijenta i bogatog menija koji u svojoj ponudi ima jela za vegetarijance, vegane i ljude koji poste. Uz dobru muziku Paparazzo benda, vino Orfelin Kovačevć i lepezu sireva započnite ispraćaj stare i dočekajte Novu 2019. godinu.

Cena po osobi je 70€, 80€ i 100€ u zavisnosti od pozicije stola. U cenu je uračunata hrana zajedno sa pićem konzumiranim tokom čitave večeri.

 

  1. LOBBY EVENT CENTAR

Ovo je jedan simpatičan restoran gde se organizuju mnoge korporativne proslave i žurke. Ovaj restoran preporučujemo zbog lepog i dobrog odnosa cene i kvaliteta usluge koju pruža. Cena dočeka u ovom restoranu je 40€ za barske stolove sa visokim stolicama, 50€, 60€, 70€ i 80€ za klasične stolove sa sedenjem gde se razlika ogleda u poziciji stola u odnosu na bend. Kada smo kod benda, za novogodišnju noć za atmosferu u restoranu biće zaduženi Sloba Bajić i Hua Hua bend.

 

  1. HOTEL HYATT (HAJAT)

Na trećem mestu naše preporuke nalazi se dobro poznat hotel u Beogradu, hotel Hajat. Za dobar muzički program zadužena je Edita sa svojim bendom, koji će svakoga podići na noge.

Cena za doček u hotelu Hajat dosta varira, takođe u odnosu na poziciju stola i kreće se od 70€ do 200€. Novost u odnosu na ostale već navedene ponude je ta da se cena odnosi samo na hranu, a da se piće posebno naplaćuje.

 

  1. HOTEL CROWNE PLAZA

Kada smo već krenuli sa hotelskim restoranima, da u tom duhu i nastavimo. U hotelu Crown Plaza imate nešto raznovrsniju ponudu hrane, dok je za muzički program zadužen Aco Pejović. Piće takođe ne ulazi u cenu ulaznice koja se kreće od 60€ do 160€ (takođe u zavisnosti od lokacije stola), ali je novina da u ovom restoranu svaki sto dobija šampanjac u ponoć. Poslednje dve (najskuplje) kategorije dobijaju ni manje ni više nego šampanjac Moet.

 

  1. HOTEL MAJDAN

U ovom hotelu će svi ljubitelji narodne muzike uživati u programu velikih zvezda turbo-folka Đanija i Jane pa smo negde i sigurni da nećete ni imati kada da obraćate pažnju na klopu i ostale usluge samog hotela.

Šalu na stranu, hotel Majdan za cenu ulaznice od 80€ do 120€  nudi neograničenu konzumaciju hrane i pića, što ovu ponudu izdvaja u odnosu na ponudu prethodna dva hotela.

 

  1. HOTEL HOLIDAY INN

Ponuda hrane za doček u Holiday Inn hotelu je nešto raznovrsnija, a pravi dokaz da su obratili posebnu pažnju na meni je posebna ponuda slatkiša iz sekcije dezerti. Dok ostali restorani služe samo voće ili sitne kolače za svečanu Novogodišnju večeru, u hotelu Holiday Inn nude nekoliko vrsta svima poznatih ukusa torti i kolača. Da ne bude da su mislili samo na kolače, u cenu karte ulazi neograničena konzumacija raznovrsne ponude hrane i pića tokom čitave večeri, a pored toga obećavaju lud provod do ranih jutarnih časova. Zašto su u to baš toliko sigurni, hm, verovatno jer će te večeri goste uveseljavati Seka Aleksić sa svojim bendom. Cena se kreće od 70€ do 120€ u zavisnosti od lokacije stola.

 

Kao što možete i sami da primetite, ova lista od šest restoranskih ponuda za doček Nove 2019. godine u Beogradu nije postavljena hronološki opadajuće po kvalitetu.

Ovih šest restorana mogu zajedno zauzeti prvo mesto. Ostale restoranske ponude gde je u meni uključeno nekvalitetno vino ili nešto upitnija muzika nismo ni hteli da stavljamo na ovu listu. Koji ćete odabrati ostaljamo vama da odlučite, po vašem izboru, preferencijama, pa možda i lokaciji samog restorana.

I da, gde god je slavili, neka bude srećna Nova godina!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *