Kako izabrati pravu promenu za vaš enterijer?

Uređenje stana ili renoviranje ne mora uvek da podrazumeva veliku investiciju. Nekada možete da napravite sitne promene u domu kako biste se osećali ugodnije i prijatnije. Međutim, ako je uređenje stana u pitanju, odakle krenuti?

Za početak, potrebno je da odlučite da li ćete menjati samo nameštaj u dnevnoj sobi, da li ćete krečiti sve prostorije u stanu ili ćete rešavati problem koji imate sa grejnim telima u stanu.

Hajdemo redom.

           Topliji stan, a računi manji!

Grejna tela u stanu često mogu da budu veliki problem. Iz godine u godinu plaćate sve veće račune za grejanje, a nema nekih promena? U tom slučaju preuzmite stvari u svoje ruke i smanjite svoje troškove. U tome će vam najbolje pomoći panelni radijatori jer su: odlični u borbi protiv hladnoće, sofiticiranog su dizajna, različitih veličina i jake toplotne snage. Panelni radijatori za centralno grejanje omogućiće vam da prostor bude ravnomerno zagrejan, a da pritom troškovi za grejanje ne budu veći.

Novi sjaj starog doma!

Ako želite da promenite nešto u svom domu, a za kompletno uređenje stana nemate dovoljno finansijskih mogućnosti, onda bi najbolje bilo da sitnom promenom napravite odličnu vizuelnu varku. Naime, dovoljno je samo da promenite boju zidova da bi vaš dom dobio potpuno drugačiju dimenziju. Eto prilike da vaš stari dom zasija novim sjajem, zato četku u ruke i pravac na krečenje.

E sada, veoma je važno da prilikom krečenja izaberete odgovarajuće boje za zidove. Iz godine u godinu se menjaju dizajnerski trendovi i standardi, pa uređenje stana mnogima zavisi od reči stručnjaka. Ukoliko želite neku neobičnu, ali opet i posebnu i drugačiju boju u svom stanu, onda smo tu da vam pomognemo oko izbora boja.

Uvek su aktuelne pastelne boje!

Dizajn enterijera odavno diktira trend pastelnih boja za zidove, pa ako se odlučite za njih, nemojte da se čudite zašto se niko ne iznenađuje vašim izborom. Ipak, pojedine neutralne boje više nisu u modi. Sada su tražene neke druge nijanse, pa tako umesto bebi plave boje i puder roze na tržištu su natraženije brojne nijanse bele boje i bež boja. A razlog je veoma očigledan. Ove boje se savršeno uklapaju u svaki stil i svaki enterijer.

Ako pak iz bele boje želite da pređete na neku drugu nijansu onda uvek možete da birate preliv iz bele u bledo sivu boju. Ova boja će se uklopiti u svaki enterijer koji ima tamniji nameštaj, a ako u domu imate svetle boje nameštaja, onda savetujemo da ove bež nijanse zidova izbegavate.

Siva boja – trend ove sezone!

Ako želite da okrečite stan prema najnovijim trendovima u dizajnu enterijera, onda birajte nijanse sive boje. Ne morate čak i cele zidove da krečite u ovu boju, dovoljno je da jedan zid bude siv ili pak da se siva nađe kao okvir za vrata.

Važno je da se siva boja zidova uklopi sa rasvetom, tako da obavezno obratite pažnju na njihovo kombinovanje. Recimo, ako je prostor mračniji i manji onda birajte svetlije nijanse sive boje i obrnuto.

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *