Kako urediti kutak oko televizora?

Naš dom treba da bude naše omiljeno mesto. Mesto u kojem osećamo mir i blagostanje, naše sigurno mesto od sveta i svega što nam izazva frustracije. Osim što treba da biramo sa kim ćemo da živimo, treba posebno računa da vodimo u kakvom ćemo prostoru da živimo. Svaka soba ima posebnu emociju i svaka soba je priča za sebe.

U dnevnoj sobi najviše volimo da se opuštamo i da uživamo uz različite sadržaje. Dnevna soba služi i za okupljanje prijatelja, za dan za bioskop, za smejanje i maksimalno uživanje. Zato je treba urediti tako da vam sve odgovara. Uvek je nekako najizazovniji taj deo oko televizora, a mi vam predlažemo nekoliko načina kako da to postignete maksimalni efekat.

Minimalistički

Televizor na jednoj beloj komodi i pored toga ram za slike ili eventualno neka vaza sa svežim cvećem. I to je sve i to je maksimum, ukoliko želiš da postignete taj minimalistički efekat. Naravno, uslov je da cela soba bude u takvom stilu.

Šta ukoliko imate sobnu antenu za TV

Da, ukoliko niste znali i dalje postoje i koriste se antene za tv, odnosno sobne antene. Naime, sobne antene postoje zbog onih ljudi koji nemaju kablovsku televiziju. U pitanju su one kuće do kojih nije moguće sprovesti mrežu, pa je jedina mogućnost sobna antena za digitalni signal. Ono što treba reći jeste da u skladu sa ovom antenom treba urediti prostor. Možete pokušati da je negde sakrijete ukoliko vam toliko smeta, ali je možete i ostaviti u prostoru. Ovde govorimo sada o  maksimalističkom stilu. Dakle, treba dodati što više figurica,vaza sa cvećem, ramova za slike, sveća i slično. Sve to zajedno daće opšti utisak jedne harmonije i niko tu antenu neće ni primetiti od svih tih ostalih sitnica.

Šta sa starim, glomaznim TV aparatom?

Da, imamo i taj problem. Ako je tv star i ako još imate i sobnu antenu za digitalni signal, onda sigurno mislite da tu nema pomoći. Ali, zapravo mi imamo savršeno rešenje. Sve uradite u nekom određenom vitage stilu. Probajte da bojama osvežite, dodajte neke moderne detalje, ali ne odstupajte od vintage stila. U tome će vam najpre doprineti neka komoda koja je u tom retro stilu. Razmislite i o tome da prefarbate vaš tv, tako će dobiti sasvim drugačije ruho.

Opušteni stil

Šta mislite o tome da kutak oko vašeg tv-a bude samo to i ništa više. Dakle, da poređate šarene lazy bagove oko tv-a, da ga ukrasite mirišljavim svećicama ili štapićima i posebne lampe koje će doprineti da svetlo uvek bude prigušeno. To može biti samo vaše mesto kada želite da pogledate dobar film ili kada jednostavno želite samo da uključite TV, a da isključite sve ostalo.

TV kao centar prostorije

Obično TV i jeste centar sobe. Ali sada ćemo vam predložiti malo drugačiji način. Naime, šta mislite o tome da televizor zakačite za zid i da u najbližem rasponu ne bude ništa, a onda da se u jednom kraju zida i drugom kraju zida nalaze police koje se prostiru od poda do plafona i koje su popunjene različitim sitnicama. Ovo može da izgleda jako lepo.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *