Kancelarijski nameštaj ne mora biti dosadan! Evo kako!

Produktivnost na poslu bitna je i radnicima i njihovim poslodavcima, ali često se događa da tokom radnog vremena motivacija za efikasnim obavljanjem poslovnih zadataka opadne. Kako bi zaposleni uspešno obavljali svoje zadatke, potrebno je i da ih prostor u kom rade dodatno motiviše da budu produktivni.

kancelarija stolice

Kako biste izabrali nameštaj koji će Vašu kancelariju učiniti prijatnim prostorom za rad, bitno je gde se kupuje kancelarijski nameštaj i kako je on raspoređen. U narednom tekstu pročitajte kako neobično izgledaju radni prostor i nameštaj u kancelarijama širom sveta, možda pronađete neku ideju i za Vaš poslovni prostor.

Kancelarijski nameštaj u obliku kuće

Ideja za nameštaj koji ima oblik kuće pripada arhitekti Dimitru Malcevu iz Singapura, koji je ovakvim dizajnom omogućio da se radnici na poslu osećaju kao da su kod svoje kuće. Zamisao je da svaki zaposleni radi u jednoj “kućici”, u kojoj može da sedi u različitim pozama i postavi računar ispred sebe.

U zidovima “kuće” nalaze se police, na kojima možete odložiti svoj kancelarijski materijal. Nameštaj je svetlih i veselih boja, ali nemojte misliti da zbog toga kancelarija izgleda neprofesionalno, baš naprtiv, deluje veoma sofisticirano i interesantno.

konferencijski sto

konferencijski sto

Neobični radni stolovi

U poslednje vreme proizvode se i u Srbiji i u svetu neobični stolovi sa veoma kreativnim idejama za skladištenje stvari. Postoje radni stolovi koji su dizajnirani tako da mogu da se iskoriste i kao ostava za neke sitnice. Oni na sebi imaju udubljenja, veća ili manja za, na primer, flašu pića, makaze, olovke, časopise što ih čini veoma interesantnim i praktičnim.

Led osvetljenje na stolu

Radni sto koji ima led sijalice ispod radne površine, čini kancelariju zanimljivom i modernom, a u svetu je česta pojava da ovakvi stolovi imaju instaliranu aplikaciju koja ima pametno dugme. Ovo dugme podešeno je tako da je osetljivo na distancu koja postoji između ruke korisnika i radne površine.

Ovakva radna površina u kancelariji dodatno će ulepšati svaku kancelariju, zbog specifičnog osvetljenja koje pružaju led sijalice. Ovo je svakako nameštaj po meri onih koji vole savremene komade nameštaja u svojim kancelarijama.

 

Sastanak uz stoni tenis

Uspešni poslovni sastanci veoma su važni u firmama, ali način na koji se oni održavaju drastično se promenio poslednjih decenija. Umesto da odlaze u dizajniranu salu za sastanke, ljudi se sastaju za stolom koji ima više namena. Neretko se sto pravi tako da na njemu može da se postavi mreža i igra stoni tenis.

Zanimljive i praktične stolice

Nijedna ozbiljna kancelarija nije potpuno opremljena ako nema bar par fotelja ili stolica koje će pružiti udobnost klijentima dok čekaju na sastanak. Još važnije je da radne stolice na kojima radnici sede budu udobne. Pored udobnih stolica, postoje i one koje su osmišljene tako da kancelarijski prostor učine neobičnim i zanimljivim.

Kotrljajuća fotelja

Ovaj komad nameštaja sigurno će zabaviti svakog klijenta dok čeka na sastanak, i zbog toga je savršen izbor za čekaonicu. Savremeni dizajn čini je atraktivnom, dok joj zaobljeni oblik omogućava da se prevrće sa jedne na drugu stranu.

Na ovoj fotelji možete sedeti sa svih strana, jer nema klasičan naslon i sedište, već su i gornji i donji deo predviđeni za sedenje. Ovaj komad nameštaja savršen je izbor za firme koje cene neobičnost.

Sto i stolica u jednom

Ova praktična stolica ima kao dodatak postolje sa stočićem, na kom bez problema možete da obavljate poslovne zadatke, kao da se ispred Vas nalazi pravi radni sto. Ovaj praktični komad nameštaja značajno može da uštedi prostor, pogotovo u malim kancelarijama.

Ova stolica ima i kotrljajuće točkiće koji Vam omogućavaju da se istovremeno rotirate i obavljate poslovne zadatke. Ako želite da osvežite svoj životni prostor, ova stolica je odličan izbor i za kuće u kojima nema dovoljno prostora da se smesti radni sto.

Navedene ideje za nameštaj u Vašoj kancelariji postale su prava atrakcija, kako u svetu, tako i kod nas. Ukoliko su Vam se dopali ovi neobični komadi nameštaja, počnite sa preuređivanjem Vašeg poslovnog prostora i izaberite neku od ponuđenih opcija.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *