Kako odabrati kupaći kostim u kome ćete izgledati savršeno da plaži

Iako je samopuzdanje ključno za svaki stil, pa čak i kada se o izboru kupaćih kostima radi, trebalo bi imati na umu i da se kupaći kostimi za punije devojke i te kako mogu prilagoditi oblicima tela samo ako načinite pravi izbor. Neka su kupaći kostimi za punije devojke bili težak izbor i trebalo je mnogo vremena da se pronađe pravi, a danas situacija je slična, ali opet mnogo drugačija.

Naime, danas nije teško naći kupaći za punije devojke koliko je teško izabrati pravi model. Često kupovina može da potraje, a kada budete potpuno upoznali svoje telo, onda ćete olako izabrati sti koji odgovara vašoj silueti, a samim tim ćete vrlo lako izabrati garderobu i kupaće kostime za sebe.

Srećom, danas kupaći kostimi za punije devojke mogu se pronaći u različitim bojama i dezenima, a za svaku figuru postoji različiti stil. Sve što treba da uradite jeste da proučite sopstvenu figuru i da spoznate šta je dobro po vas i šta nije, a ne da kupujete samo ono što vam se sviđa i što želite iako vam ne stoji. Da bismo vam pomogli pri izboru kupaćeg kostima koji će istaći vašu figuru pripremili smo vam nkoliko saveta koji će vam pomoći pri odabiru idealnog bikinija.

Upoznajte oblik svog tela

Svima je dobro poznato želje su jedno, a mogućnosti drugo. U ovom slučaju ne mislimo na budžet i cenu kupaćih kostima, nego na izbor najboljeg modela za vašu siluetu. Prvo i najvažnije pravilo jeste da upoznate svoje telo. Ako jedan model kupaćeg savršeno pristaje vašoj prijateljici, to ne znači da će tako i vama stajati. Naime, svi smo mi različite građe zbog čega jedan model kupaćeg kostima ne stoji svima isto.

Da biste izabrali odgovarajući model bikinija, lakše ćete se usredsrediti koji da kupite kada ste već upoznali svoje telo i odredili kojem tipu građe pripadate. Jednostavni kupaći kostimi za punije devojke, strukirani za dame sa savršenim oblinama, jednodelni ili iz dva dela, jednobojni ili šareni samo su neki od mogućih izbora. Uvek se možete odlučiti i za retro kupaće kostime, jer ćete tako zainteresovati mnoge na plaži, a moderni krojevi sportskih kupaćih kostima sigurni smo da će privući poglede i muške i ženske populacije.

Nisu samo u ponudi kupaći kostimi za punije devojke nego ima modela koji će vizuelno smanjiti vaše široke kukove ili ako imate bujne grudi savetujemo vam da one modele koji će uravnotežiti vašu figuru, ali bez dodatnih ukrasa i detalja na kupaće, jer će svaki ukras više doprineti da vaše grudi izgledaju veće. Zbog toga birajte jednostavne modele elegantnog dizajna.

Kada su u pitanju dame sa širokim kukovima, imajte na umu da u takvim situacijama treba birati modele koji su tamnijih boja i koji ističu grudi, jer ćete tako pažnju sa kukova preusmeriti na gornji deo tela. Trikova za stvaranje lepšeg vizuelnog utiska ima mnogo, samo je pitanje kakva vi vizuelni efekat želite da postignete kod posmatrača.

Ako se odlučite da spojite korisno, moderan dizajn i elegantan stil onda neće pogrešiti ukoliko budete najpre odredili koji ste tip građe, a zatim sledili savete stučnjaka koji će vam pomoći da zablistate u svom omiljenom bikiniju.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *