Kerastase Srbija – luksuzni proizvodi za negu kose

Jedan od izvora samopouzdanja gotovo svake žene je jaka, zdrava i sjajna kosa. Ipak, raskošnu i negovanu kosu nije jednostavno imati, naročito ne uz pomoć komercijalnih proizvoda. Kao što je svaka žena posebna, tako je i svaki tip kose poseban i zahteva različitu vrstu pažnje. Bez obzira na to, u drogerijama često nije jednostavno pronaći specijalizovane proizvode koji zapravo daju željene rezultate. Zbog toga se veliki broj dama sve češće okreće odlasku u visokoopremljene frizerske salone kako bi svoju kosu tretirale profesionalnim proizvodima. Najzad, ovakva nega može biti ozbiljan udarac u budžet. Srećom, iz Pariza stiže Kerastase, brend proizvoda za negu kose koji je već milionima žena obezbedio vrhunske rezultate u kućnim uslovima. 

Luksuz i nauka u službi svake žene

Kerastase je francuski brend proizvoda za negu kose koji već 50 godina spaja najnovija naučna otkrića i tradicionalne prirodne sastojke. U okviru svoje ponude Kerastase Srbija nudi više linija proizvoda namenjenih svakom tipu kose. Tako dame mogu pronaći tretmane za kovrdžavu, plavu, tanku i kosu bez sjaja, kao i intenzivna pakovanja koja će revitalizovati ozbiljna oštećenja dlake. Osim posebnih vrsta nege, Kérastase razvija i univerzalne proizvode namenjene svim tipovima kose. Bez obzira na konkretnu liniju ili tretman, svi Kérastase Srbija proizvodi su bogati hijaluronskom kiselinom i keratinom koji, kao prirodni sastojci dlake, regenerišu kosu i poboljšavaju njen kvalitet. Pored ovih tradicionalnih sastojaka, Kerastase Srbija u svojoj ponudi ima i maske, ulja i serume sa instra-ciklanom, abisinom i drugim egzotičnim sastojcima koji se ne mogu pronaći u ostalim proizvodima na našem tržištu. Do sada se prodaja Kérastase proizvoda u Srbiji prvenstveno fokusirala na regenerišuće i luksuzne maske, šampone namenjena isključivo plavoj kosi koji eliminišu ljubičaste podtonove i serume i ulja za jačanje vlasi. Međutim, sada se na našem tržištu mogu pronaći kompletne linije Kérastase proizvoda po povoljnim cenama. 

Srbija i Kerastase- par koja obećava

Kao luksuzni i profesionalni brend za negu kose, Kerastase Srbija se ne može pronaći u komercijalnim drogerijama. Prodaja Kerastase proizvoda u Srbiji se odvija prevashodno online ili u bolje snabdevenim frizerskim salonima. Kada se govori o online prodaji, u našoj zemlji postoji više prodavnica ovog tipa koje uvoze i distribuiraju brend koji je za kratko vreme osvojio Balkan. Sa ovim online prodavnica Kerastase Srbija stiže na kućnu adresu i svaka žena može razmaziti svoju kosu u sopstvenom kupatilu. Svi frizerski saloni koji drže do svoje reputacije i zadovoljnih mušterija u svojoj ponudi imaju Kérastase tretmane. Oni koji su otišli korak dalje su postali ponosni partneri ovog francuskog brenda i u njihovim objektima se može kupiti gotovo svaka kolekcija. Važno je naglasiti da Kerastase Srbija u svojoj ponudi ima različite proizvode koji nisu namenjeni isključivo ženama. Naime, među kolekcijama koje su usko specijalizovane za različite tipove kose se mogu pronaći i one namenjene muškarcima. Proizvodi namenjeni muškarcima su usko fokusirani na jačnje korena kose, kako bi se sprečio prerani gubitak i opadanje dlake, ali i na negu kose koja se svakodnevno pere i  često tretira jakim učvršćivačima. Uz to, tu je Botanica kolekcija za ljubitelje proizvoda na bazi bilja, koji će na prirodni način vratiti sjaj i snagu kosi umornoj od tretiranja komercijalnim proizvodima. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *