Neka vaše venčanje bude kao najlepša bajka

Kao jedan od najznačajnijih i najsvečanijih događaja u životu, venčanje se sprema sa posebnom pažnjom i planira do najsitnijih detalja. Mladenci zajedničkim idejama osmišljavaju detalje koji će biti karakteristični za njih kao par, i na taj način čine svoju svadbu jedinstvenom, što je najbitnije kako bi bili srećni za svoj najlepši dan.

Pažljivo birajte bend za svadbe uz koji ćete plesati svoj prvi ples

Prvi ples je jedan od najromantičnijih momenata svadbe. Tada se mlada i mladoženja osećaju kao princ i princeza uživajući u svojoj bajci. Za pesme se obično biraju najnežnije ljubavne balade, koje opisuju ljubav među mladencima. Neretko se dešava da se za prvi ples sprema dosta dugo, ukoliko partneri nemaju plesnog iskustva ili imaju tremu, a bend za svadbe se, takođe, mora pripremiti kako bi sve bilo idealno. Nekada mladenci smišljaju i svoju koreografiju, koja počinje sa nekim laganim plesom a završava se živahnim densom na plesnom podijumu. Najbitnije je da pratite svoj karakter i u skladu sa njim osmislite ovaj momenat. Ukoliko ste talentovani za pevanje, nemojte se ustručavati da svom partneru pred svima otpevate najlepše stihove ljubavi. Ples možete dočarati efektima kao što su suvi led, vatrometi ili baloni od sapunice. Budite originalni i učinite vašu priču posebnom.

Savršena mladenačka torta

Mladenačke torte su poseban detalj na svadbama, pa se njihovom odabiru posvećuje naročita pažnja. Sam čin iznošenja torte propraćen je najčešće uz posebnu muziku, a zatim i mladenačko sečenje torte, daju ceremoniji posebnu čar. Svadbene torte su vremenom postale prava umetnička dela, i mladenci često imaju zanimljivi i originalne ideje za izgled i dekoraciju torte i tako im daju jedinstven pečat. U odabiru torte prvo treba da vodite računa o veličini. Veliki broj gostiju želeće da proba mladenačku tortu, tako da treba preračunati da svakom gostu pripadne parče. Iz tog razloga torte se prave u više nivoa, ili se pravi kombinacija više skladno ukombinovanih torti na jednom postolju.  Ukus torte je takođe veoma bitan i poželjno je da svi spratovi budu različitog ukusa, kako torta ne bi bila jednolična. Kombinujte proverene ukuse koje svi vole. Kako su poslastičari danas postali pravi umetnici, izgled sa svim dekorativnim detaljima možete da izaberete po svojoj želji, tako da vam svi zahtevi budu ispunjeni. Dobra stvar je što je dekoracija uglavnom jestiva, a možete i dodati detalje kao što su vatrometi, cveće, i na vrhu figure mladenaca, koje se mogu izraditi od čokolade li nekog drugog jestivog materijala.

Prostor koji će ispuniti vaša očekivanja

Među najkomplikovanije zadatke u organizovanju venčanja spada pronalaženje idealnog prostora. Najvažnije o čemu morate da vodite računa je broj gostiju. Veličinu sale prilagodite broju zvanica, tako da svima bude komotno, da plesni podijum bude dovoljno veliki, kako se ljudi ne bi gurali i sudarali. Takođe sala mora biti na povoljnoj lokaciji, pristupačna i sa dovoljno velikim parkingom. Sala mora biti klimatizovana, s obzirom na to da se svadbe prave najčešće u periodu od proleća do jeseni, i lako može biti zagušljivo kada se zagreje atmosfera. Za letnje svadbe savršen prostor može biti splav ili bašta za venčanje, koju možete u potpunosti dekorisati po vašem ukusu. Uz salu ide i izbor restorana, što je naročito bitno, jer se o kvalitetu hrane posvećuje posebna pažnja.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *