Pitanja sa kojima se suočava svaki gost na venčanju

Kada se govori i piše o venčanjima, nekako se uvek fokusiramo samo na mladence. Da, da, znamo, njihov je dan, imaju oni mnogo toga o čemu treba da misle kako bi sve ispalo savršeno, ali nije ni gostima lako da organizuju i pripreme sebe za nečiji veliki dan. Verovali ili ne, i gosti na venčanjima se susreću sa ozbiljnim dilemama kada im na vrata „pokuca“ još jedna u nizu pozivnica za nečije venčanje koje se, kako to obično biva, nikako ne sme propustiti!

Kakva će biti muzika?

Muzika za svadbe je glavni „krivac“ za dobar provod. Da, ukusi su različiti, ali kada se dovoljno popije, kada je raspoloženje na nivou i kada muzika zaista prati svačiji ukus i želje – nema problema! Eto napomene za mladence – pažljivo birajte bend, ali i goste, kako iste imali što manje problema.

Šta da kupim?

Prva pomisao kada vam neko uruči kovertu sa pozivnicom za venčanje jeste: „Jao, još jedna svadba! Švorc sam! Šta sada da poklonim?!“ Dakle, svakom gostu na venčanju je problem šta da ponese na to venčanje, odnosno, koji poklon da odabere. I to je zaista ozbiljno pitanje! Ako se odlučite za novac, uvek u sebi razmišljate da li to nije premalo novca, a ako se odlučite za neki poklon pitanje je da li će se mladencima svideti. A vama je prosto glupo da odnesete bilo šta. Ah te svadbe!

Šta da obučem?

Sledeće pitanje je najveći problem svake žene, ali i muškarca kada dođe do neke ovako važne prilike. S obzirom na to da su venčanja svečana prilika, a restoran za venčanje obično dekorisan vrlo elegantno potrebna vam je i takva toaleta, a ko u ormaru uvek ima spremnu maksi haljinu kao za crveni tepih odnosno smoking?! Dakle, eto još jednog troška koji zaista nije fer jer nije vaše venčanje u pitanju i večita dilema – da li smo se obukli dovoljno dobro da izgledamo pristojno i u skladu sa prilikom.

Kakva će biti hrana?

Kada ne upali ni piće ni muzika, ljudi se okreću hrani. Ukus svadbene torte je naročito važan, s tim što neko voli svadbene torte sa čokoladom, a neko voćne svadbene torte. I onda strepi na šta će naići. Još jedan predlog za mladence – izaberite više različit ukusa. Kako bi vam izbor bio što lakši, predlažemo vam da pogledate ponudu svadbenih torti na www.lavcakes.rs. Osim torti, naravno da su bitna i slana jela, odnosno glavna jela, a ako je neko kojim slučajem vegetarijanac – eto njemu problema više!

Kako ću tamo da se provedem?

Kao i mladencima i gostima je bitno da se provedu dobro. Uostalom, zato su i došli. Ipak, šta ako bude baš dosadno? Šta ako sve vreme sedite gledajući u telefon jer ne znate šta biste drugo radili? To bi bilo baš loše. Potrudite se da do toga ne dođe!

Hoću li upoznati nekog posebnog?

Na kraju, gostima, naročito onima koji nisu u paru, pitanje dana je hoće li upoznati nekog posebnog? Hoće li baš to venčanje promeniti i njihov život? A ako se to ne desi, da, tu su uvek svadbene torte po ukusu, ali i gorak ukus razočaranja.

You may also like...

1 Response

  1. Vanja каже:

    Ja se uvek samo pitam o bože šta da jedem ili samo da me ne smaraju pošto ne jedem meso. A kod nas je običaj da sve od hrane bude samo meso..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *