Rent a car – Tri interesante i manje poznate informacije o ovoj usluzi

Nije svako iznenađenje bolno i neprijatno. Nekada se posebno oduševimo nekom uslugom ili nekim proizvodom i to sasvim neočekivano. Tako vam se isto može destiti i ukoliko koristite uslugu rent a car.

rent-a-car

Na koji način? Pa tako što pre svega možete naleteti na veoma dobru agenciju, koja je istinski odgovorna prema svojim klijentima i koja garantuje za vašu bezbednost, koja ima automobile koji su u najboljem mogućem stanju i kojoj su oni koji rentiraju automobile na prvom mestu. Međutim, postoje još tri stvari koje će vas posebno oduševiti kada je rent a car usluga u pitanju. Naravno, ne garantujemo da je ovakva ponuda u svakoj agenciji, ali ako se ove tri stavke poklope u jednoj agenciji, onda znajte da ste izabrali veoma profesionalnu agenciju:

Besplatna GPS navigacija

GPS navigacija je veoma značajna posebno ukoliko ste rentirali vozilo za putovanje na more na primer. Kada pratimo navigaciju na mobilnom to zna da bude nekada vrlo mučno, jer često dolazi do prekida signala, a često i navigacija nije baš dobra, pa se desi da zalutamo. Koji je to stres i koje je to nerviranje, poznato je samo vozačima. Zato je ovo pravi odmor za sve vozače, posebno što je ta usluga besplatna. Naime, poznato je koliko inače košta gps navigacija, te je ovo idealan spoj, ukoliko već planirate da koristite uslugu rent a car. Nema baš svaki auto gps navigaciju, ali vrlo često se može dogoditi da zatražite da u automobilu koji ste vi izabrali postave tu navigaciju i da će oni to vrlo rado uraditi. Dakle, iako nema navigacije, vi samo treba da pitate imaju li je u nekom drugom automobilu i da li mogu da je premeste u auto koji ste vi izabrali. Nije na odmet ponoviti da ovu navigaciju dobijate sasvim besplatno, tačnije sve to ulazi u cenu.

Sedište za decu takođe gratis

Ukoliko rent a car agencija nudi i sedište za decu gratis, onda znajte da ste zaista naišli na agenciju koja je prilično odgovorna prema svojim korisnicima i klijentima. Dakle, mnoge porodice upravo za letovanje rentiraju automobil i važno im je da imaju sedište za decu u automobilu. I naravno da neće da kupuju ukoliko na primer nemaju automobil ili ne koriste to sedište. Njima i te kako znači da znaju da će to sedište dobiti gratis, odnosno i to sedište je kao i gps navigacija u određenim rent a car agencijama sasvim besplatno, tačnije uključeno u cenu. Obavezno pitajte to na početku, po prvom dolasku u agenciju, jer vam to može odrediti mnogo toga. Uštedećete sigurno i vreme i trud, jer nećete morati na drugom mestu da tražite sedište za decu, a sa druge strane osigraćete bezbednost svih vaših saputnika.

Neko drugi može iznajmiti auto za vas

Ukoliko vi niste u prilici neko drugi može u mesto vas rentirati automobil, ali naravno to se mora saopštiti u rent a car agenicji, kako bi sve bilo transparetno. U vezi sa ovim pravilima treba dobro da se raspitate i da sve radite u skladu upravo sa tim pravilima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *