Saveti kako da napravite unikatne pozivnice za svadbu i vencanje

Organizujete svoju svadbu i na red su došle pozivnice za vencanje? Ako spadate u onu grupu mladenaca koja vodi računa o svakom detalju, onda sigurno nećete izabrati prvi model koji vam u štampariji ponude. Ako želite da vaša svadba bude jedinstvena i da je se sa osmehom sećate, onda neka čitav taj dan bude isplaniran po vašem ukusu. To znači da i pozivnice budu takve da će gosti i pre nego što pročitaju ko se venčava, znati da ste u pitanju vi. U nastavku pročitajte naše predloge za unikatne pozivnice za svadbu.

Ručno rađene pozivnice za svadbu i vencanje

Ukoliko ste kreativni i imate dovoljno vremena do svadbe, onda sa vašim partnerom možete sami napraviti svoje pozivnice za svadbu i vencanje. Trud koji budete uložili sigurno će prepoznati svi vaši gosti.

Ukoliko nemate jasnu ideju kako bi vaše pozivnice za venčanje trebalo da izgledaju, možete dobiti inspiraciju na brojnim sajtovima. Naime, danas postoje različite platforme gde ljudi ostavljaju fotografije različitih rukotvorina. Između ostalog, tu možete pronaći i pozivnice. Kombinovanjem različitih modela možete napraviti pozivnice koje će biti savršene za vaš najlepši dan.

Angažujte dizajnere za vaše pozivnice za svadbu

Ukoliko niste umetnička duša ili prosto nemate vremena da sami izrađujete pozivnice za venčanje, angažujte dizajnera koji će to uraditi između vas. Naime, danas postoje mnogi dizajneri koji se upravo bave osmišljavanjem unikatnh pozivnica. Na osnovu razgovora sa vama, oni će u glavi već osmisliti nekoliko modela. Kada svoje ideje realizuju, oni će vam poslati sve verzije, a vi možete izabrati koja vam se najviše dopada. Naravno, uvek možete sugerisati i tražiti da se promene ili dodaju određeni detalji.

Cilj svakog profesionalca je da klijent bude zadovoljan. Zato se nemojte ustručavati da iznesete mišljenje o predloženim modelima pozivnica.

Video pozivnice za vencanje i svadbu

U svetu, a u poslednje vreme i kod nas, su potpuni hit postale video pozivnice. Odnosno, video klipovi u kojma pozivate svoje drage ljude da prisustvuju vašem venčanju. Ideja za ove moderne pozivnice su brojne. Neki mladenci naprave uvod koji se sastoji od fotografija sa početka zabavljanja, zatim često stavljaju snimak ili fotografiju sa veridbe i na kraju sledi poziv na venčanje.

Naravno, postoje i drugi originalni načini da putem videa obavestite prijatelje i rodbinu o svadbi. Ako vam ne pada na pamet na koji način biste osmislili svoju video pozivnicu, možete inspiraciju potražiti na Internetu. Svakako ne očekujemo da ćete iskopirati neki, ali može poslužiti za razvijanje vaše originalne ideje.

Odvojite vreme za osmišljavanje teksta pozivnica za svadbu

Ukoliko ste rešili problem dizajna pozivnice za svadbu, sledeći korak na koji takođe treba da obratite pažnju jeste sadržaj pozivnice. Naime, osnovna uloga pozivnice za venčanje jeste da informišete svoje goste gde i kada će se održati svadba. Međutim, način na koji ćete to predstaviti zavisi od vas samih.

Pojedini mladenci se odlučuju na klasičan tekst, najčešće u stihovima koji su većini poznati. Međutim, ukoliko želite da budete jedinstveni, zašto ne biste sami osmisli svoje stihove koji će se odnositi samo na vas dvoje? Ukoliko niste pesnički nadareni, možete zamoliti vama blisku osobu koja ima smisla za pisanje pesama. Ili, možete predstaviti važna mesta za svadbu sa sitnicama u vidu stripa, karikature, ili simbola. Jednostavno, zamislite se kakav tekst najviše ide uz vas i sigurni smo da nećete pogrešiti.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *