Prisluskivaci su mi promenili život kad sam otkrila prevaru muža

Večita tema muško ženskih odnosa i priča kako kaže izreka život piše romane. Kada se god desi neverstvo između parova to obično najčešće ima epilog razvoda ili raskida veze. Jako malo žena može preći preko neverstva partnera a da pritom može nastaviti kako je bilo.


Kad je prevara otkrivena normalno je da zavlada bes i žeđ za osvetom, to je sasvim normalna reakcija. Po nedavnom istraživanju instituta IPSOS-a stanovništvo koje je među jako nevernim su Španci sa prosekom od 30%, ali po mom mišljenju je da su oni možda samo najiskreniji prilikom anketiranja. Uzevši sve u obzir čoveku je nekako lakše kad zna da nije sam u celoj situaciji i da još mnogo ljudi na svetu ima potpuno isti problem.

Prema Ashley Madison primer čoveka koji je neveran partneru odgovara sledećim karakteristikama. Starost od 43 godine, visoke ili srednje kupovne moći, da je zaposlen, po profesiji se izdvajaju menadžeri, advokati, doktori. Što u mom slučaju odgovara 100%. Dok kod žena koje vole afere i nije im baš neverstvo nepoznata stvar su najčešće žene od 34 godine starosti, po analitici 67% slučajeva su udate, a 33% u vezama ( dužim ili kraćim), po profesiji su upraviteljke, menadžerke, učiteljice i domaćice. 

Kod neverstva postotci stoje ovako naravno kod oba pola 35% muškaraca i 26% žena. Jako zanimljiva kontradikcija cele situacije dolazi kada se uzme u obzir da postoje dvostruki standardi. Prilikom istog istraživanja IPSOS-a, ogromna većina stanovništva čak 83% misli da je moguće verovati istoj osobi tokom celog života. Što bi značilo da i ovi koji varaju partnere i smatraju to normalnom situacijom isto tako veruju svom partneru da ih ne vara. Kod muškaraca možete vršiti pritisak kakav god želite da vam priznaju neverstvo ali od tog posla nema ništa. 

Znala sam da me vara nekako ali ne i kako. Postavljeni su mi prisluskivaci bili po celoj kući ali on to očigledno nije radio u kući. Nisam imala nikakve dokaze, čovek u tim situacijama misli da je preterao ili da li je moguće da to radim, ali opet sa druge strane znate onaj osećaj kad vam nešto ne da mira i kad osetite da nešto nije kako treba biti. Prolazili su dani, nabavila sam razne uređaje tipa prisluskivaci u kameri i postavljala po kući nadajući se kako ću otkriti prevaru, ali opet vreme je prolazilo i dalje nisam imala dokaze.

Uz to sam i pročitala bezbroj tekstova o tome koji su znakovi kad vas partner vara i nađem podatak da 72% muškaraca smatra da je seksualna nevernost gora od emocionalne, i onda se nadate da je samo neki laki flert u pitanju, pa se misli okrenu kako vam je onda žao godina koje ste proveli sa osobom koja Vas je izdala. Šta sve kroz glavu od misli ne prolazi od besa pa do samosažaljenja pa do onog da nisam samo sve umislila.

Kad jednog dana vraćam se sa posla i ulazim u kuću kad osetim neki miris parfem ali meni nepoznat. Pošto je prošlo dosta vreme od kad smo muž i ja poslednji put vodili ljubav, prošlo mi je kroz glavu da me čeka u spavaćoj sobi u nekoj romantičnoj atmosferi. Kada sam otišla do spavaće sobe nikog nije bilo. Tad mi je situacija počela da bude malo sumnjiva. Pošto je bila postavljena spijunska oprema i prisluskivaci po celoj kući, uzmem kamericu da pregledam snimak i imam šta da vidim. Moj muž me je varao sa muškarcem. Izuzetno sam teško podnela novonastalu situaciju. Kada je muž došao kući pustila sam mu snimak, gde uopšte nije burno reagovao kako sam očekivala, samo mi je rekao “nisam znao kako da ti kažem“.

Posle sam se ipak uverila da čovek treba slušati svoje instinkte kad mu nešto govori da nije u redu. Išla sam i do tog da sam sebe okrivljavala kako je do mene ili da meni nešto fali, pošto me je izuzetno povredilo to što me je muž varao sa muškarcem, a ja sam sve vreme mislila da me vara sa nekom mlađom, lepšom atraktivnijom ali kad ono u najmanju ruku šok. Sada sam u drugom braku srećna i zadovoljna, sa ove distance kad pričam kao da se cela stvar nekom drugom dogodila, totalno ravnodušno pričam o celoj situaciji, što sam mislila da nikad neću moći.

Ovaj tekst nam je omogućio gospodin Gojko vlasnik portala www.slusalica.net zahvaljujemo se na zanimljivom tekstu.

You may also like...

1 Response

  1. Petar каже:

    Ha, ha nasmeja me žena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *