Priprema rođendanske zabave

Uskoro se bliži rođendan vašeg mališana, a vi ste u velikoj gužvi na poslu. Svakim danom imate sve više obaveza i sve manje vremena za pripremu rođendana. Ono što vam sigurno može olakšati sve i u potpunosti organizovati taj dan umesto vas, pomoći oko pripreme hrane i raznih animacija, svakako jeste ketering usluga.

rodendan-compressed

Kako danas živimo sve brže, ova usluga je sve popularija i sve je veći broj ljudi koji je koristi. Vama samo preostaje da se opredelite za jednu od mnogobrojnih ponuda u zavisnosti od toga šta tačno želite, i da uživate u samoj proslavi. A ovo su pet stvari koje se moraju naći na rođendanskoj zabavi.

Slane grickalice

Deca najviše uživaju u slanim grickalicama. Uz  ketering, mališani će biti oduševljeni. Osim što će biti ukusni, uvek su napravljeni tako da igledaju lepo i da vas samim pogledom mame na jelo. Kanapei su uvek dobrodošli, ali i domaći čipsevi, grisini i neki umaci mogu biti prava poslastica mališanima koji nemaju vremena za sedenje za stolom, već vole u naletu igre samo nešto na brzinu gricnuti. Ketering služba će se pobrinuti da zadovolji sve ukuse.

Animacije

Bez animacija, rođendan ne bi bio potpun. Klovn je svakako najsigunija opcija, a deca prosto pošašave kada ga vide. Njegov crveni nosić i šareni kostim prava su atrakcija za mališane. Igra sa njim je prava zabava, i uvek sa interesantnom pričom i još interesantnijom igrom. Pored klovna, možete odabrati razne animacije u vidu crtanja po licu i pravljenja raznoraznih maski ili odabrati animatora sa likom omiljenog crtanog filma vašeg deteta. Bez sumnje, biće puno smeha i dobre zabave.

Kolačići

Što se tiče slatkiša posebno, ketering hrane je uvek dobrodošao. Sve što poželite, može biti napravljeno. Dovoljno je samo nekoliko naznaka i oni će pogoditi vaše želje. Mafini i kejk popsovi su ono što deca obožavaju, kako zbog svoje dekoracije, tako i zbog oblika, pa samim tim se moraju naći na rođendanskoj proslavi.

Muzika i baloni

Pored čuvene pesme ‘Danas nam je divan dan’, deca vole da uživaju i u ostalim dečijim pesmicama. Najbolje je napraviti listu  i pustiti je. U svakom momentu, muziku je poželjno čuti  u pozadini. Deca mogu i poželeti zaplesati, pa im to svakako omogućite uz prave dečije pesme. Sada je tu i hor Kolibri, pa je odabir muzičkih želja još lakši. A ako ne znate kako da dekorišete prostor, obratite se onome kome je to posao i ko će pripremiti na najbolji mogući način. Baloni su ipak najvažniji. A tu je ketering, da zadovolji svaki segment dobre zabave.

Torta

Kakav bi rođendan bio, bez rođendanske torte i duvanja svećica. Deca ovaj momenat posebno pamte i uvek sa nestpljenjem čekaju duvanje svećica i pevanje rođendanske pesme. Slavljenik je nestrpljiv da zamisli želju i oduva sve svećice. Zato je vrlo važno za kakvu tortu ćete se opredeliti. Nekako je uvek čokoladna na listi prioritetnih kod dece, ali je dobro imati i voćnu, za onu decu koja nisu ljubitelji čokolade.

Ono što je sigurno, dobar provod uz ketering usluge je zagarantovan. Vaše dete će uživati sa drugarima, a vi ćete, ako ništa biti odmorni.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *